Masterclass 7 mei 2019 ABN AMRO, Strategische toekomstplanning voor uw fysiotherapiepraktijk

Van A.M.C. (Annemiek) van der Elst28 maart 14:57
Terug naar blog
Masterclass 7 mei 2019 ABN AMRO, Strategische toekomstplanning voor uw fysiotherapiepraktijk

Het kopen en verkopen van een praktijk doet u waarschijnlijk maar 1 keer in uw leven. Het gaat hierbij om veel geld en uw toekomst en dat gaat gepaard met de nodige emoties. Praktijkopvolging begint op de dag dat u de praktijk bent gestart of hebt overgenomen. Hoe bereidt u zich voor op een praktijkoverdracht en welke opties zijn er? Heeft u een exit-strategie? kunt u stoppen wanneer u wilt? Wij vertellen het u graag in onze Masterclass 'Strategische toekomstplanning voor uw fysiotherapiepraktijk', samen met onze partners Fysio Holland en Seres. Deze avond zullen wij aan de hand van praktijkgerichte oplossingen begeleiden naar een gezonde financiële toekomst. Wij sluiten de Masterclass af met een borrel zodat u nog even kunt napraten met uw collega's uit het veld en onze partners.

Zie hier het volledige programma van de masterclass op 7 mei 2019

 

bron: www.abnamro.nl

Deelname aan deze Masterclass is gratis. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.                                 Aanmelden, zie het volledige programma.

Deel:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog

Reageer op deze blog


Artikel door:

A.M.C. (Annemiek) van der Elst

A.M.C. (Annemiek) van der Elst

Senior ondernemersadviseur FFP CFP®

Als ondernemersadviseur en financieel planner help ik u met de vraagstukken die bij (uw onderneming) spelen. Dit kan onder andere gaan om maatschapsvorming, goodwillbepaling, declaratieonderzoek,...

Mail mij >

Nieuwsbrief