Samen beter managen met onze privé diensten

OverzichtDetails

Wat kunt u verwachten van persoonlijke fiscale advisering

Bij het betalen van belasting wilt u uiteraard gebruikmaken van alle fiscale aftrekmogelijkheden voor uw beroep. Adviseurs van Seres helpen u bij het nakomen van de fiscale verplichtingen. Ook geven ze advies om de belastingdruk aanvaardbaar te houden. Het gaat dan om zaken als het kiezen van de rechtsvorm, uw auto zakelijk of privé, fiscaal aantrekkelijk investeren en het benoemen van aftrekposten voor de fiscus. De adviseurs van Seres weten hier alles van.

Naast deze vormen van fiscale advisering geven we ook specifieke adviezen voor startende zorgprofessionals en bij beëindiging van uw praktijk.

 

Neem contact met mij op

 

 

Wat we voor u doen

Behalve adviezen over fiscale aftrekmogelijkheden en dergelijke geven de adviseurs van Seres ook fiscale adviezen voor specifieke situaties:

Startersbegeleiding:

Voor startende zorgprofessionals organiseert Seres regelmatig startersbijeenkomsten. Zo weet u welke zaken u moet regelen om goed van start te kunnen gaan. U krijgt adviezen variërend van het aanschaffen van administratieve software tot het afsluiten van de noodzakelijke verzekeringen. Natuurlijk krijgt u ook informatie en adviezen over belastingen. Seres biedt u dit aan tegen een scherp tarief.

Praktijkbeëindiging:

Als u uw praktijk wilt beëindigen, zit u met veel vragen rondom de financiële gevolgen, zoals: wat is de praktijk waard, hoe draagt u de praktijk over zonder fiscale gevolgen, welk inkomen kunt u verwachten na de overdracht. Allemaal zaken die van belang zijn om met uw adviseur te bespreken. De adviseurs van Seres hebben zoveel toegevoegde waarde dat zij zichzelf als het ware terugverdienen. 

 

Neem contact met mij op

 

Deel: