Samen beter managen met onze privé diensten

OverzichtDetails

Wat kunt u verwachten van juridisch advies

Als ondernemer loopt u altijd bepaalde risico’s. Als u de moeite neemt de zaken goed te regelen, dan zijn de risico’s goed te beheersen. Denkt u maar aan het regelen van uw testament, het opstellen van huwelijksevoorwaarden en samenwerkingsovereenkomsten. Ook zaken op het gebied van het arbeidsrecht en ondernemingsrecht kunt u maar beter in orde hebben. Natuurlijk zijn de juristen van Seres goed op de hoogte van alle regelingen en de laatste wetswijzigingen.

Voordelen voor u

De juristen van Seres geven u juridisch advies op terreinen die te maken hebben met uw zorgbedrijf, maar ook met u als privépersoon. Zo weet u zeker dat u het goed geregeld hebt.

 

Neem contact met mij op

 

Wat we voor u doen

Juridische advisering kunt u krijgen op het gebied van:

Het regelen van een testament

Als ondernemer moet u in uw testament om verschillende zaken denken, zoals: hoe kan uw bedrijf na uw overlijden verder. In samenwerking met Countus heeft Seres hier goede oplossingen voor.

De verschillende vormen van een testament

We kunnen voor u uitrekenen welke vorm leidt tot het laagste bedrag aan af te dragen successierechten. Onze adviseur kan ook een schenkingsplan opstellen of een leningsovereenkomst voor uw kinderen.

Huwelijksvoorwaarden

Het opstellen en naleven hiervan zijn belangrijk om de verhouding met uw partner duidelijk te regelen.

Samenwerkingsovereenkomsten

Die stellen we samen met u op in heldere taal en passend bij uw samenwerkingsvorm. Zo weten alle betrokken partijen waar ze aan toe zijn.

Arbeidsrechtelijke zaken

Denkt u aan proefperiodes, concurrentiebedingen, tijdelijke contracten. Het arbeidsrecht verandert voortdurend en het is belangrijk de arbeidscontracten van uw medewerkers volgens de wettelijke kaders op te stellen. De juristen van Seres denken graag met u mee.

Ondernemingsrechtelijke zaken

De juristen van Seres kunnen zorgvuldig statuten van besloten vennootschappen, aandeelhoudersovereenkomsten en directiestatuten opstellen. Daarbij houden ze rekening met de belangen van de verschillende geledingen binnen de vennootschap.

Check op juridische documenten

Onze juristen kunnen uw juridische afspraken toetsen door al uw juridische documenten te controleren.

Abonnement voor juridische vragen

Seres werkt samen met De Raadgevers. Zij bieden ondernemers een abonnement aan op het stellen van juridische vragen aan een jurist die uw branche kent. Zo bent u tegen een vast tarief verzekerd van juridische bijstand.

 

Neem contact met mij op

 

Deel: