Samen beter managen met onze privé diensten

OverzichtDetails

Wat kunt u verwachten van mediation

Iedereen heeft wel eens te maken met conflicten: thuis, met de buren of op het werk. Meestal kunt u het zelf oplossen maar soms heeft u daarbij hulp nodig. U kunt daarvoor naar een advocaat gaan, maar er is ook een andere mogelijkheid om uw conflict op te lossen: mediation.

Voordelen voor u

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling: onder begeleiding van een onafhankelijk bemiddelaar (mediator) gaat u samen met de andere partij naar een oplossing zoeken van het conflict. Met mediation lost u zelf het probleem op. De mediator helpt u daarbij door het op gang brengen van de communicatie, door gesprekken te begeleiden en het proces te bewaken.

 

Kennismaken om te bekijken of mediation u de oplossing biedt?

 

Wat we voor u doen

Seres biedt mediation aan bij vastgelopen arbeidsverhoudingen, samenwerkingsverbanden en bij echtscheiding. De mediator stelt in samenspraak met u echtscheidingsconvenanten en alimentatieberekeningen op.

Wij vinden dat een onafhankelijk persoon deze werkzaamheden moet uitvoeren onder strikte geheimhouding. Daarom werkt Seres samen met de mediators van De Bemiddelaars.

 

Kennismaken om te bekijken of mediation u de oplossing biedt?

 

Deel:

Uw adviseur:

Mr. Jacqueline van Eekelen RB

Mr. Jacqueline van Eekelen RB

Fiscaal jurist

Het meeste plezier beleef ik aan het goede en persoonlijke contact met mijn cliënten. Al ruim 20 jaar help ik fysiotherapeuten, dierenartsen, huisartsen, tandartsen,en andere...

Mail mij >

Nieuwsbrief