Samen beter managen met onze zakelijke diensten

OverzichtDetailsKosten

Wat kunt u verwachten van online boekhouden

Wilt u zelf online veilig en betrouwbaar uw boekhouding doen? Met het boekhoudsoftwarepakket Twinfield kunt u gemakkelijk uw financiële administratie bijhouden. Met Twinfield werkt u in de ‘cloud’, dat wil zeggen dat u altijd en overal toegang hebt tot actuele financiële gegevens van uw organisatie. Ook de accountants van Seres kunnen gelijktijdig uw financiële gegevens raadplegen en in het pakket werken.

Voordelen voor u

U kunt binnen Twinfield een koppeling maken met uw bankgegevens. U hoeft dus geen afschriften over te typen, maar kunt de gegevens meteen rubriceren. Twinfield maakt gebruik van gestandaardiseerde SBR-/XBRL-rapporten. Dit heeft als voordeel dat u rapporten snel en eenvoudig kan opstellen en uitwisselen met financiële instellingen: u verstuurt uw BTW- en ICP (Intracommunautaire Prestaties)-aangiftes, de jaarrekening en andere financiële rapportages rechtstreeks vanuit Twinfield naar de bank, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.

 

Wilt u meer informatie over Twinfield?

 

Wat hebt u nodig

U hebt alleen een internetverbinding nodig, omdat u in de ‘cloud’ werkt. Systeemupdates voor Twinfield gebeuren automatisch.

 

Wilt u meer informatie over Twinfield?

 

Wat het kost

U betaalt voor Twinfield geen installatiekosten en ook geen kosten voor systeemupdates. Voor het gebruik van Twinfield betaalt u een maandelijks vast tarief.

 

Als u zich aanmeldt voor Twinfield, dan nemen wij meteen contact met u op voor verdere begeleiding.

 

Meld u aan voor Twinfield

 

Deel:

Uw adviseur:

Simon van Veelen

Simon van Veelen

Belastingadviseur

Ik ben werkzaam bij Countus Seres werkzaam als belastingadviseur. Ik verzorg aangiften inkomstenbelasting en omzetbelasting en natuurlijk doe ik (voorbereidend) advieswerk. De...

Mail mij >

Nieuwsbrief