Samen beter managen met onze zakelijke diensten

Overzicht

Wat u kunt verwachten van praktijkadvies

Hebt u plannen om een praktijk te kopen, uit te breiden, een maatschap aan te gaan of te ontbinden, uw praktijk te verkopen of sluiten? U krijgt dan te maken met kwesties zoals waardebepaling, economische haalbaarheid en fiscale regelingen. De adviseurs van Seres zetten graag hun bedrijfskundige, juridische en fiscale kennis en ervaring in om u te helpen.

Voordelen voor u

De Seres-adviseur legt u de fiscale, financiële en juridische mogelijkheden uit en adviseert wat voor uw situatie het aantrekkelijkst is. U hoeft zich niet te bekommeren om de complexe regelingen die horen bij een overname of samenwerking. U krijgt alle afspraken in heldere taal op papier. Zo weten alle betrokkenen waar ze aan toe zijn en is het gemakkelijker om afspraken na te komen. Zelf kunt u zich dan volledig richten op patiëntenzorg en de dagelijkse gang van zaken in uw praktijk.

 

Samen uw zakelijke en privé financiën beter managen?

 

 

Deel:

Uw adviseur:

Mr. Henk Perdok RB

Mr. Henk Perdok RB

Fiscaal jurist

Sinds januari 2004 ben ik werkzaam bij Countus Seres. In de jaren dat ik bij Countus Seres werkzaam ben, heb ik een eigen cliëntenportefeuille opgebouwd bestaande uit cliëntèle in...

Mail mij >

Nieuwsbrief