Ondernemen als huisarts? Seres helpt

Speciaal voor praktijkvoerende huisartsen

De omgeving waarin u uw werkzaamheden als huisarts verricht verandert voortdurend, denk maar aan een veranderde bekostiging. De invloed van zorgverzekeraars op uw praktijkvoering neemt toe. Daarnaast dienen er zich ook kansen aan: zoals ketenzorg, Wmo, kwaliteitstrajecten en samenwerkingsverbanden. Behalve uw praktijkvoering raakt dit ook uw persoonlijke situatie. In onze begeleiding en advisering kijken de Seres-adviseurs niet alleen naar de wijze waarop u als praktijkhouder met de uitdagingen en kansen kunt omgaan, maar ook naar uw privé-situatie.

Voordelen voor u

Seres ondersteunt en adviseert u graag bij het maken van de juiste beslissingen. Zo adviseren en begeleiden we bij het opzetten en inrichten van samenwerkingsverbanden. Met benchmarking, begrotingen en financiële planning helpen we u om de juiste beslissingen te nemen voor nu en voor de toekomst.

 

Benieuwd naar ruimte voor verbetering? Doe de benchmark

Deel:

Uw adviseur:

Mr. Henk Perdok RB

Mr. Henk Perdok RB

Fiscaal jurist

Sinds januari 2004 ben ik werkzaam bij Countus Seres. In de jaren dat ik bij Countus Seres werkzaam ben, heb ik een eigen cliëntenportefeuille opgebouwd bestaande uit cliëntèle in...

Mail mij >

Nieuwsbrief