Partner voor medisch specialisten

Speciaal voor AIOS

U staat aan het begin van uw carrière als medisch specialist. U neemt nu beslissingen die van invloed zijn op de rest van uw leven. Seres denkt graag met u mee bij vragen van fiscale, juridische en financiële aard. Regelmatig houden Seres-adviseurs presentaties voor aankomend specialisten over bijvoorbeeld wijzigingen met betrekking tot de belastingaangifte. Op speciale bijeenkomsten doet u met uw collega-AIOS zelf uw aangifte op uw laptop en staan wij u bij als u vragen hebt.

Voordelen voor u

We kunnen uw belastingaangifte ook doen voor een klein basisbedrag. Hebt u een vraag over bijvoorbeeld uw financiële planning, dan kunnen we u tegen een redelijk tarief precies vertellen wat uw opties zijn. We begrijpen dat u ingewikkelde vragen hebt, maar geen ruim budget. Dat kunnen ook vragen zijn over de consequenties voor uw inkomen van uw carrièrekeuze (in loondienst, MSB/coöperatie, privékliniek, etc).

 

Uw zakelijke en privé financiën beter managen?

Deel:

Uw adviseur:

Mr. Brigitte van der Veen RB

Mr. Brigitte van der Veen RB

Fiscaal jurist

Als fiscalist ben ik werkzaam voor Countus Seres. Hierbij is mijn ruime ervaring in fiscale en juridische advisering uiteraard de basis. Waar ik enthousiast van word is om samen met u voor de...

Mail mij >

Nieuwsbrief