Samen beter. Countus Seres uw belastingadviseur en accountant

Speciaal voor MKB

Elke MKB-onderneming is weer anders. Het enige dat MKB-ondernemers gemeen hebben is dat ze hun schaarse tijd het liefst besteden aan hun eigen werk. En niet aan de ook noodzakelijke werkzaamheden op financieel, administratief, juridisch en fiscaal gebied. Seres ondersteunt u hierin graag met haar ondernemende fiscalisten, accountants en juristen. Seres helpt u op een persoonlijke manier, met de juiste kennis, zorg en aandacht en zowel reactief als proactief.

Wat Seres voor u doet

U krijgt een jaarlijks overzicht van al uw inkomsten en uitgaven, ook privé. Zo kunt u precies zien waar het geld vandaan komt en waar u het aan besteedt.

Seres geeft deskundig advies bij alle ontwikkelingsfasen van uw bedrijf en elke stap in uw leven: vanaf de start van uw onderneming tot en met het regelen van oudedagsvoorzieningen, estateplanning en het beheer van uw nalatenschap aan toe.

Voordelen voor u

Seres is een onderdeel van de Countusgroep, en daarom kunnen wij een veelheid aan diensten bieden.  Kijk ook op Countus, De Raadgevers, Subvention en Nalatenschapsbeheer. Seres gaat verder dan andere adviseurs: wij vatten uw belangen persoonlijk op.

 

Ook uw zakelijke en privé financiën beter managen? Klik hier

 

Deel:

Uw adviseur:

Paul Fransen RA

Paul Fransen RA

Registeraccountant

Ik ben binnen Countus Seres werkzaam als accountant en ondernemersadviseur met een boeiende mix van cliënten in zowel de profit als de non profitsector en in zowel het MKB als in de zorg.

Als...

Mail mij >

Nieuwsbrief