Vacature - Junior Assistent Accountant (duaal)

Van Patrick Toonenvrijdag 7 juni 2019
Terug naar nieuws
Vacature - Junior Assistent Accountant (duaal)

De zorg, mensen die klaarstaan met diensten waar jij ook gebruik van maakt: de tandarts, de fysiotherapeut, de dierenarts en meer. Deze mensen hebben meer aan hun hoofd dan alleen hun core business, ze moeten hun bedrijf ook draaiende houden. Daar komt Countus Seres om de hoek. Countus Seres is degene die ondersteuning biedt aan zorgondernemers, maar ook aan MKB-klanten, op het gebied van fiscaal, juridisch en financieel gebied. Wil jij hier aan bijdragen? Lees dan snel verder!

 

Wij zoeken een ambitieuze student, die in het duale traject als junior assistent accountant wil werken. Iemand die aan het begin van zijn carrière staat, de verdieping zoekt op het gebied van cijfermatige analyse en advisering, en iemand die affiniteit heeft met de zorg.

Hoe ziet jouw dag eruit als junior assistent accountant?

Je zult in het begin veel begeleidt worden in je werkzaamheden en je zult meelopen met een meer ervaren assistent accountant. Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Het verzorgen van (financiële) administraties.
 • Het opstellen van jaarrekeningen, periodecijfers en het doen van belastingaangiften.
 • Je leert steeds meer over adviseren, in het begin door klantbesprekingen voor te bereiden en ook al klantcontact te hebben.

 

Naast het leren van bovengenoemde werkzaamheden, krijg jij de mogelijkheid om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Je leert veel van collega’s, maar hebt ook de mogelijkheid om trainingen, cursussen of opleidingen te volgen.

 

Wat biedt Countus Seres jou?

Countus Seres is onderdeel van de Countus groep. Wij staan bekend als maatschappelijk betrokken en degelijk. Maar je mag van ons ook een informele sfeer verwachten. De focus ligt op kwaliteit. Dat kunnen wij waarborgen door een professioneel kritische houden en een rechte rug te handhaven. Nauwkeurig werken met het oog op integriteit, deskundigheid en zorgvuldigheid typeert het werken bij ons als junior assistent accountant.

Naast deze kenmerken bieden wij jou het volgende in de functie van junior assistent accountant:

 • Je krijgt de juiste begeleiding. We hebben een mooi team in Wageningen met veel ervaring en veel functies. Zo kun jij goed opgeleid worden en van alles een beetje meekrijgen.
 • We bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, een lage pensioenpremie, 30 vakantiedagen en 2 Atv-dagen o.b.v. een 40-urige werkweek.
 • Een werksfeer waar jij volledig tot je recht komt. Naast dat je veel van ons leert, leren wij ook veel van jou, jij bent immers degene die (kortgeleden) de nieuwste kennis op heeft gedaan.

 

Wat heb jij voor ons in petto?

Buiten de dingen die Countus Seres jou te bieden heeft, vragen we ook het een aantal dingen van jou:

 • Je bent leergierig.
 • Je bent resultaatgericht en gaat voor de beste kwaliteit.
 • Je durft je mening te geven en staat open voor (positief) kritische feedback van je collega’s.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en je bent proactief in het maken van je keuzes.

 

Ook hebben we een aantal harde eisen waar je aan moet voldoen:

 • Je bent bezig of gaat de duale opleiding accountancy volgen (of een andere opleiding richting financiële advisering).
 • Jouw opleiding is op HBO niveau.
 • Het is een pré als je affiniteit hebt met de zorgsector.

 

Hoe nu verder?

Nu zijn wij benieuwd of jij bij Countus Seres aan de slag wilt! Laat je gegevens achter op onze algemene mail, info@seres.nl of neem contact op met Jonne Kampen: j.kampen@countus.nl of 06-12237978.

 

Samenvatting:

Locatie

Seres Wageningen

Agro Business Park 82

6708 PW Wageningen

0317-419135

 

Details

Functietype:

Accountancy

Branche:

Zorg

Contractvorm:

Bepaalde tijd

Full-time/Part-time:

Part-time

Opleidingsniveau:

HBO

Aantal uren:

24

Nieuwsbrief