Bijeenkomst All-in loon fysiotherapie

Van A.M.C. (Annemiek) van der Elstmaandag 8 januari 2018
Terug naar nieuws
Bijeenkomst All-in loon fysiotherapie

Een meerderheid van de fysiotherapiepraktijken betaalt nog steeds een zogeheten variabel all-in salaris. Oftewel:loon op basis van omzet, inclusief vakantiedagen, ziekengeldverzekering, vakantietoeslag, adv-dagen en overige werkgeverslasten. Zijn er geen patiënten en is er dus geen omzet? Dan ontvangt je fysiotherapeut een garantiesalaris van 75%.

Loop geen risico. Verloon jij ook op deze – of een soortgelijke – manier? Dan loop je risico. Dit is namelijk in strijd met de huidige weten regelgeving. En brengt dus gevaren met zich mee. Voorkom problemen en laat je bijpraten over de beloning van fysiotherapeuten tijdens onze gratis bijeenkomst op 8 februari of 13 februari. Onze adviseurs lichten toe wat de gevaren zijn en – heel belangrijk – wat je kunt doen om wel een correct beloningssysteem toe te passen.

Klik hier op deze link om je aan te melden voor de bijeenkomst via Countus.nl

Bron: www.countus.nl  

Artikel door:

A.M.C. (Annemiek) van der Elst

A.M.C. (Annemiek) van der Elst

Senior ondernemersadviseur FFP CFP®

Als ondernemersadviseur en financieel planner help ik u met de vraagstukken die bij (uw onderneming) spelen. Dit kan onder andere gaan om maatschapsvorming, goodwillbepaling, declaratieonderzoek,...

Mail mij >

Nieuwsbrief