Gratis spreekuur Seres Zwolle

Van Mr. Harry Kompagnie RBdinsdag 21 april 2015 17:01
Terug naar nieuws
Gratis spreekuur Seres Zwolle

Sinds 1 januari 2015 is Seres gevestigd aan de Dokter Stolteweg 2 te Zwolle, tegenover het Isala Ziekenhuis. Seres is een accountants en belastingadviesorganisatie gericht op de medische sector. Wij geven elke vrijdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur een gratis spreekuur voor medisch specialisten.

Waarom?

Per 1 januari 2015 is er voor u als medisch specialist veel veranderd. Door de invoering van de integrale bekostigingsregels heeft u er wellicht voor moeten kiezen om in loondienst te gaan, of u heeft gekozen voor een personal Holding al dan niet in combinatie met een vakgroep BV of een Coöperatie.

Deze veranderingen hebben ingrijpende financiële, juridische en fiscale gevolgen voor u. Het is daarom verstandig de administratieve verwerking hiervan nu al op te starten.

Seres helpt met alle financiële vraagstukken

Seres kan u helpen met bijvoorbeeld de loonadministratie voor uw personal holding, de financiële administratie van de holding, de vakgroep BV of coöperatie. Maar ook met de bijbehorende fiscale aangiftes en juridische overeenkomsten.

Spreekuur

Komt u langs op ons spreekuur? Bel dan vooraf even met 038-4552600. Op die manier kunnen wij u het beste van dienst zijn.

Artikel door:

Mr. Harry Kompagnie RB

Mr. Harry Kompagnie RB

Belastingadviseur

Rechtsvormen, overnames en samenwerkingsverbanden zijn gesneden koek voor mij als ervaren fiscalist. Daarnaast ben ik gecertificeerd financieel planner (FFP) en WFT...

Mail mij >

Nieuwsbrief