Vacature: assistent-accountant

Van Henk Fonteijn RBdonderdag 16 juli 2015 14:38

Vanwege ons succes zijn wij op zoek naar meerdere assistent accountants. Solliciteer via deze pagina!

De uitdaging

Als assistent-accountant verzorg je de administraties voor onze klanten en ondersteun je bij de samenstelling van jaarrekeningen en belastingaangiften. Er wordt steeds meer risicogericht en klantspecifiek gewerkt. Jouw collega's zijn je sparringpartners: je wisselt informatie uit over lopende zaken en maakt gebruik van elkaars kennis en ervaring.

Het team

Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team van bevlogen en bij elkaar betrokken beroepsbeoefenaren. Een team dat samen staat voor de klant en waar je veel kunt leren van elkaar en van de klant.

Functie-eisen

Je beschikt over relevante ervaring en expertise, bij voorkeur op HBO werk- en denkniveau. Een afgeronde Hbo-opleiding accountancy of bedrijfseconomie is een pre.

Persoonskenmerken

In jouw vak ben je deskundig, accuraat en durf je verantwoordelijkheid te nemen. Je bent analytisch sterk en kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden. Jouw manier van werken is een voorbeeld dat doet volgen: je gaat voor kwaliteit, werkt gestructureerd, bent resultaatgericht en hebt een proactieve instelling. Als collega ben je open, flexibel en positief-kritisch en weet je van aanpakken. Daarnaast ben je contactueel sterk en kun je, ook schriftelijk, goed communiceren. Verder heb je affiniteit met ICT-zaken.

Lef

Heb jij het lef om te investeren in jouw én onze ontwikkelingen kun je aantonen dat jij over die competenties beschikt waarnaar wij op zoek zijn? Stuur je sollicitatie via onderstaande link in. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Henk Fonteijn.

Wij werken samen met Métier. Metiér verzorgt de werving voor vacatures van Countus en Seres. De selectie wordt volledig door Countus en Seres gedaan. Solliciteren kan via onze site of via www.metier.nl.

Artikel door:

Henk Fonteijn RB

Henk Fonteijn RB

Belastingadviseur

Als belastingadviseur en relatiebeheerder ben ik ruim 40 jaar werkzaam bij Countus Seres. In deze jaren heb ik mij gespecialiseerd in vragen en ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. 

 

Mail mij >

Nieuwsbrief