Samen beter is ons motto

Countus Groep

Countus Seres is onderdeel van de Countus Groep en daarmee partner van:

Countus

Countus heeft een rijke historie. Ooit in 1924 begonnen als coöperatie van boeren en tuinders is Countus inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die zich naast de agrarische sector ook richt op het MKB. Dat doet Countus met een groot aantal diensten. Van accountancy, bedrijfsadvies, fiscaal advies en Corporate Finance tot juridisch advies, pensioenadvies en personeelsmanagement. Countus opereert landelijk en heeft circa 600 medewerkers, verdeeld over 20 vestigingen.

www.countus.nl

Subvention

Nieuwe initiatieven vragen vaak een stuk extra financiële ondersteuning. Ondernemers hoeven deze investeringen niet altijd (volledig) uit eigen zak te betalen. Binnen Nederland en Europa bestaan tal van subsidieregelingen die interessante mogelijkheden bieden. Subvention, één van de grootste subsidiebureaus in Nederland, helpt ondernemers de subsidiemogelijkheden maximaal te benutten. We signaleren subsidiemogelijkheden, analyseren de haalbaarheid, begeleiden de aanvraag conform de eisen en – heel belangrijk – bewaken de verantwoording. Zo komen er extra middelen beschikbaar waarmee waardevolle projecten uitgevoerd kunnen worden. Zo komt het doel binnen bereik.

www.subvention.nl

Zienergie

Hoe mooi is de wereld van straks? Wat blijft er achter voor toekomstige generaties? Het antwoord is eenvoudig: dat wat we er nú van maken. Ondernemingen die daarin hun verantwoording kennen, hebben steun aan Zienergie een dochteronderneming van Subvention. Wij geven advies bij vraagstukken rond duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De ene keer trekken we de kar bij het certificeren van de organisatie of het verbeteren van de energieprestaties. De andere keer helpen we een visie te vormen of een energieloket op te zetten. Als het doel duidelijk is, volgt de richting vanzelf.

www.zienergie.nl

De Raadgevers

De letterlijke betekenis van raadgever is raadsman. En dat zijn wij ook. Een raadsman vanuit breed perspectief. De samenleving juridiseert meer en meer en het is daarom van belang om juist aan de voorkant heel goed over zaken na te denken. Elke ondernemer die ooit in een juridische strijd verwikkeld raakte, weet dat voorkomen niet alleen beter, maar ook voordeliger is dan genezen. En het kan zo eenvoudig zijn. Als de voorwaarden maar helder en de afspraken waterdicht zijn. Daar is meer voor nodig dan ondernemerszin en goede intenties. De Raadgevers ondersteunt met juridische adviezen rond contracten en conflicten. Daarbij richten we ons op een breed gebied: van huurkwesties, algemene voorwaarden en koopcontracten tot arbeidsovereenkomsten en ontslagzaken. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven op het gebied van belasting- en pensioen vraagstukken.
De Raadgevers helpt ondernemers om zich te focussen op hun kerntaak; ondernemen.

www.deraadgevers.nl

Stichting Nalatenschapsbeheer

Ondernemers zijn bijna overal op voorbereid. Als de cijfers daarom vragen, sturen ze bij. Als de markt verandert, veranderen ze mee. Maar wat als het gaat om hun nalatenschap? Wat een ondernemer nalaat en aan wie is één. Maar wie draagt zorg voor de afwikkeling van juridische, fiscale, financiële en andere zaken? Wie regelt de zaken zoals de ondernemer dat zelf gedaan zou hebben? Wie begeleidt eventuele bedrijfsopvolging of verkoop? Stichting Nalatenschapbeheer biedt een passende en betrouwbare oplossing. Passend, omdat binnen de stichting verschillende specialisten samenwerken. Betrouwbaar, omdat de afwikkeling niet in handen van één persoon ligt, maar van een onafhankelijke stichting.

www.nalatenschapsbeheer.nl

De Bemiddelaars

Op weg naar hun doel komen ondernemers soms onverwachte hindernissen tegen. Conflicten die langzaam maar zeker – of in korte tijd – escaleren. Zelfs ogenschijnlijk beproefde relaties kunnen onder druk komen te staan door onopgeloste conflicten. Zonde. Het enige dat aandacht verdient, is het doel. Daarom staan de mediators van De Bemiddelaars klaar om bij te springen. Niet om de zaken op te lossen – maar om de partijen te helpen hun zaken zelf op te lossen. En het mooiste is dat daarmee niet alleen het einde van het conflict, maar ook het doel weer in beeld is.

www.debemiddelaars.com

Deel: